New Energy Challenge

Shell, Rockstart en Yes!Delft hebben de derde editie van de New Energy Challenge gelanceerd. In deze Europa-brede competitie gaan zij op zoek naar start-ups met innovatieve en baanbrekende oplossingen voor de grootste uitdaging van onze tijd: de energietransitie. 

Ben jij een start-up met een oplossing op het gebied van wind- of zonne-energie? Werk jij aan het energienetwerk van de toekomst? Of heb je idee dat dat zo out-of-the-box is dat niemand er ooit van heeft gehoord? Dan is de New Energy Challenge dė competitie voor jou!  

Geef je nu op en misschien wordt je start-up wel uitgenodigd voor de ‘Raise the Bar Week’ in Amsterdam. Deze week biedt de finalisten de unieke kans om advies te krijgen van Shell en om andere inspirerende start-ups te ontmoeten.

Tijdens de finale op 18 oktober zullen de 10 finalisten hun idee pitchen voor een deskundige jury. De leden van de jury zullen bepalen welke start-up een investering vanuit Shell Ventures zal krijgen en de winnaar van de New Energy Challenge zal zijn.

Voor meer informatie over de New Energy Challenge, kijk op www.newenergychallenge.com.