Shell, Rockstart, YES!Delft en Get in the Ring hebben de vierde editie van de New Energy Challenge gelanceerd. In deze competitie gaan zij op zoek naar start-ups en scale-ups uit Europa en Israël met innovatieve en baanbrekende oplossingen voor de grootste uitdaging van onze tijd: de energietransitie. Een succesvolle energietransitie kan alleen bereikt worden door middel van baanbrekende innovaties die effectief, schaalbaar en winstgevend zijn.

Ben jij een start-up of een scale-up met een oplossing op het gebied van mobiliteit, opslag van energie, energiemanagement of waterstof? Werk jij aan het tankstation van de toekomst? Of heb je een idee dat dat zo out-of-the-box is dat niemand er ooit van heeft gehoord? Dan is de New Energy Challenge dė competitie voor jou!  

Inschrijven is mogelijk tot 24 mei 2019. Na een grondige selectieprocedure worden een aantal deelnemers uitgenodigd om deel te nemen aan de ‘Finals Week’. Deze week biedt de finalisten de unieke kans om advies te krijgen van experts van Shell, Rockstart en YES!Delft en om andere inspirerende start-ups en scale-ups te ontmoeten.

Tijdens de finale op 2 oktober zullen de finalisten hun idee pitchen voor een deskundige jury. De leden van de jury zullen bepalen welke start-up een investering van €100.000 vanuit Shell GameChanger zal krijgen en welke scale-up een pilot project mag ontwikkelen samen met Shell Retail op minstens één Shell tankstation.

Voor meer informatie over de New Energy Challenge, kijk op www.newenergychallenge.com.