Voor ontdekkers die de toekomst maken

Scholieren in het basis- en voortgezet onderwijs, studenten en jonge ondernemers: zij zijn de ontdekkers die de toekomst gaan maken. Niet alleen de toekomst van energie, maar de toekomst van ons allemaal. Daar hebben we de denkkracht van de volgende generatie voor nodig. Samen met haar partners wil Shell de komende jaren één miljoen jongeren inspireren en uitdagen hun ideeën te realiseren.

Generation Discover is een serie onvergetelijke ervaringen op het gebied van wetenschap en technologie. Zo ontdekt Generation Discover zichzelf – met onze hulp.

Generation Discover festival

Een plek waar jongeren wetenschap en technologie kunnen beleven. De verwondering, de vragen, de ontdekkingen, de oplossingen. Een festival dat de volgende generatie ontdekkers uit heel Nederland in beweging brengt.

Meer over het Generation Discover festival

De Doelgroepen

Explore

Basisschool en brugklas
Leerlingen van de bovenbouw van het basisonderwijs en brugklassen van het middelbaar onderwijs ervaren hoe leuk wetenschap en techniek zijn.

Choose

Voortgezet onderwijs
Scholieren van het voortgezet onderwijs bieden we hulp bij de keuze voor een wetenschap & technologie-profiel en vervolgopleiding.

Get Ready

Studenten
Studenten helpen we bij de voorbereiding op hun carrière in de wetenschap en technologie, door ze energievraagstukken te laten oplossen.

GO!

Ondernemers en start-ups
Jonge, innovatieve ondernemers die zich bezighouden met energievraagstukken helpen we hun onderneming op te starten of op te schalen.